...

Algemene voorwaarden

Definities

In deze algemene voorwaarden zijn de volgende definities van toepassing:

DesignD media: Het bedrijf DesignD media, gevestigd op Passtraat 52, Roosteren, Nederland.

Klant: de natuurlijke of rechtspersoon die gebruik maakt van de diensten van DesignD media.

Toepasbaarheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van DesignD media, tenzij uitdrukkelijk anders schriftelijk overeengekomen.

Aanbiedingen en overeenkomsten

Alle aanbiedingen van DesignD media zijn zonder verplichting en hebben een geldigheidsperiode van 30 dagen, tenzij anders vermeld. Een overeenkomst tussen DesignD media en de klant wordt van kracht wanneer DesignD media de bestelling van de klant schriftelijk heeft aanvaard of is begonnen met de uitvoering van de bestelling.

Prijzen en betaling

De prijzen van DesignD media zijn exclusief btw en andere heffingen en zijn gebaseerd op de tarieven die op dat moment van toepassing zijn. DesignD media heeft het recht om de prijzen te wijzigen, op voorwaarde dat de klant tijdig op de hoogte wordt gebracht. Betaling moet binnen 21 dagen na de factuurdatum worden gedaan, tenzij anders overeengekomen. In het geval van het overschrijden van de betalingstermijn, is de cliënt in gebreke aan de werking van de wet en heeft DesignD media recht op wettelijke rente.

Intellectueel eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten op de diensten die worden geleverd door DesignD media, inclusief maar niet beperkt tot ontwerpen, websites en foto's, zijn eigendom van DesignD media, tenzij anders overeengekomen. De klant is niet toegestaan om de geleverde diensten op een andere manier te wijzigen, te reproduceren, openbaar te maken of te gebruiken dan overeengekomen, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van designmedia.

Betrouwbaarheid

DesignD media is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit de door IT geleverde diensten, tenzij er intentie of grove nalatigheid is van DesignD media. DesignD media is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de geleverde diensten door de klant of door derden.

Overmacht

DesignD media is niet aansprakelijk voor schade of vertraging die voortvloeit uit overmacht, inclusief maar niet beperkt tot ziekte, stakingen, terroristische daden, oorlogsdaden, overheidsvoorschriften, natuurrampen of andere onvoorziene omstandigheden buiten de controle.

Toepasselijk recht en geschillenbeslechting

De Nederlandse wet is van toepassing op deze algemene voorwaarden en eventuele geschillen die hieruit voortvloeien. Alle geschillen tussen de cliënt en de ontwerpmedia zullen worden geregeld door de bevoegde rechtbank in het district waar DesignD media zich bevinden, tenzij de verplichte wet anders voorschrijft.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.